NATURA & TRANSFORMACIÓ
EL MOLÍ DE TARTAREU - 10/11 JUNY 2022
Un espectacle musical enmig de la natura
CALMA, PAU I HARMONIA EN UN ENTORN PRIVILEGIAT
Molt més que un concert !!

E L   M O L Í   D E   T A R T A R E U

NATURA I TRANSFORMACIÓ 2022


QUÈ ES NATURA I TRANSFORMACIÓ

A la riba del riu Farfanya, en un espai obert en un entorn natural privilegiat, el guitarrista català Josep-Manel Vega ofereix, per segona vegada, un espectacle de música improvisada.

Després de gairebé dos anys buscant espais inspiradors per a desenvolupar la seva música en directe, en el marc del projecte IMPROVISANT PEL MÓN, recrea cadascun d'aquells moments significatius en els seus concerts. Una actuació en què la bellesa de la música i la instantaneïtat de la interpretació suposen una experiència profunda, que cerca la comunió per simpatia amb el públic i no només l'entreteniment.

La primera edició de NATURA I TRANSFORMACIÓ va tenir lloc el 5 de juny de 2021 amb un únic concert de més de dues hores. Aquesta segona edició compta amb la participació del percussionista Ramon Rodríguez i s'allarga a dos dies, convertint-se en un micro-festival.


QUÈ ÉS EL MOLÍ DE TARTAREU

Un territori enmig del no-res. De dia, boscos de roures i alzines, i camps de cultiu al voltant. Al vespre, un dels cels nocturns més nítids del planeta, reconegut com a destinació turística Starlight (els millors llocs del món per poder observar la llum de les estrelles).

L'hostatgeria de la casa rural aïllada EL MOLÍ DE TARTAREU és reconeguda per la qualitat del seu servei i, en particular, per la qualitat de la seva cuina.

Les entrades FULL inclouen el sopar de dissabte al restaurant. Les entrades PLUS inclouen, a més, allotjament i esmorzar a la mateixa casa.

Les entrades FESTIVAL proporcionen una experiència completa de dos dies. Inclouen el sopar de divendres i el concert de la nit.

Més informació sobre el lloc aquí .


QUÈ PASSARÀ ELS DIES  10 i 11 de JUNY de 2022

Més que un concert, assistiràs a una experiència veritablement transformadora, propiciada no sols per la música sinó per la naturalesa de l'entorn: calma, pau i harmonia. Serem seduïts per la bellesa de la música i del paisatge... 

ENTRADA GENERAL (concert)
Dissabte: Podeu arribar a partir de les 18:00, recórrer l'entorn i les exposicions. A les 20:00 CONCERT-NATURA & TRANSFORMACIÓ

ENTRADA FULL (concert+sopar)
Dissabte: Podeu arribar a partir de les 18:00, recórrer l'entorn i les exposicions. A les 20:00 CONCERT-NATURA & TRANSFORMACIÓ. Després del concert: SOPAR

ENTRADA PLUS (concert+sopar+dormir+esmorzar)
Dissabte: Podeu arribar a partir de les 18:00, ocupar les vostres habitacions, instal·lar-vos, recórrer l'entorn i les exposicions. A les 20:00 CONCERT-NATURA & TRANSFORMACIÓ. Després del concert: SOPAR. Nit a El Molí de Tartareu.
Diumenge: ESMORZAR

ENTRADA FESTIVAL (dos dies complets)
Divendres: Podeu arribar a partir de les 19:00, ocupar les vostres habitacions i instal·lar-vos. A les 21:00 SOPAR. A les 22:00 CONCERT-IMPROVISANT SOTA LES ESTRELLES. Nit a El Molí de Tartareu.
Dissabte: ESMORZAR i activitat lliure a la natura durant el matí. Exposicions a partir de les 18:00. A les 20:00 CONCERT-NATURA & TRANSFORMACIÓ. Després del concert: SOPAR. Nit a El Molí de Tartareu.
Diumenge: ESMORZAR

ELS CONCERTS

El doble concert NATURA I TRANSFORMACIÓ té una durada d'entre 2 i 2,5 hores aproximadament, amb un descans breu. Tens llibertat per moure't i desplaçar-te per l'espai obert durant l'espectacle, sempre que sigui en silenci i respectant la resta d'assistents (incloent la normativa sanitària vigent). Després del concert i durant el descans podem estar junts, fer-nos fotos, xerrar... Al lloc de venda de discos signarem exemplars.

El concert IMPROVISANT SOTA LES ESTRELLES te una durada de 1,5 hores sense pauses. A les fosques, després de sopar, deixarem que la nit caigui damunt nostre i ens cobreixi el cel excepcional de la Vall del Farfanya. 


MERCAT D'ARTESANIA

L'obra de Núria Labòria estarà exposada durant el dissabte a la tarda. Algunes de les peces es podran adquirir al MERCAT D'ARTESANIA juntament amb les de la resta d'expositors.


ORGANITZACIÓ

Un esdeveniment d'aquestes característiques i dimensions requereix tenir en compte alguns detalls importants. Si us plau, llegeix amb la màxima atenció:

1. Entrades
Tots els preus inclouen impostos i despeses.
Pagaments per transferència: després de realitzar la comanda enviarem un correu electrònic amb instruccions per realitzar la transferència sense cap cost.
Pagaments amb targeta de crèdit: apliquen un càrrec suplementari de 2€
Descomptes i promocions: hauràs d'introduir el codi de descompte durant el procés de compra.
El teu correu electrònic serà inclòs a la nostra base de dades. Rebràs informació nostra si no especifiques el contrari.

2. Reembossaments
L'import pagat serà retornat en cas d'error o cancel·lació de l'espectacle.

3. Pàrquing
El preu de l'entrada inclou accés gratuït al recinte amb vehicle particular (no hi ha transport públic). L'organització us indicarà on podeu aparcar el vostre vehicle. Respecteu, si us plau, les nostres instruccions. Els cotxes no es podran retirar fins a la finalització de l'espectacle. Intenta compartir cotxe si viatges amb companyia.

4. Seients
No hi ha seients reservats. No hi ha cadires, però pots portar-ne. Crea el teu propi espai lliurement a l'entorn. El millor és portar una manta o un parell de coixins per estar realment còmode durant el concert.

5. Climatologia / Accessoris
Hauries de portar una llanterna per desplaçar-te amb seguretat quan es faci fosc. En aquesta zona sol refrescar quan el sol es pon, fins i tot a l'estiu. Recomanem una mica de roba d'abric perquè puguis gaudir al màxim del concert, impermeable i paraigües en cas de pluja fina. Si plou més fort, el concert es traslladarà a un espai cobert alternatiu.

6. Necessitats especials
Encara que no hi ha forts pendents, el terreny és irregular. Persones amb mobilitat reduïda podrien tenir dificultats que procurarem solucionar. Consulta amb l'organització.

7. Enregistraments / Filmacions
Es filmarà el concert. Amb la compra de la teva entrada, acceptes ser filmat i cedir els drets d'ús de la imatge i del material de so resultants per un període de temps il·limitat a totes les plataformes. Publicarem, posteriorment, fragments de l'esdeveniment a les nostres xarxes. Seràs part d'un document meravellós! Pots fer algunes fotos o videoclips curts. Pots etiquetar-nos a Instagram (@josepmanelvega) (@masiamolidetartareu). El què NO ens semblaria correcte és filmar tot el concert o iniciar transmissions en directe. En qualsevol cas, et recomanem que deixis el teu telèfon de banda i, simplement, gaudeix del moment !!

8. Menors
L'espectacle és apte per a totes les edats. Poden assistir-hi menors acompanyats amb entrada. Tot i això, aquest no ha estat concebut per al públic infantil, ni en el seu format ni en la seva durada. Els nens hauran d'estar permanentment acompanyats i hauran de comportar-se adequadament i en cap cas no alterar l'estat de calma i contemplació que tots volem assolir.

9. Menjar i begudes
Abans del concert i durant el descans hi haurà servei de begudes. Les entrades FULL/PLUS/FESTIVAL inclouen el sopar després del concert. El sopar no es pot contractar a part.

10. Allotjament
Les entrades PLUS/FESTIVAL  inclouen - a més del sopar després del concert- allotjament i esmorzar. No està permès acampar.


Només les entrades FULL/PLUS/FESTIVAL inclouen el SOPAR després del concert de dissabte. La resta d'assistents hauran d'abandonar el recinte en acabar.

Podem recomanar alguns restaurants i allotjaments alternatius a pocs quilòmetres del lloc. Consulta amb  l´organització.

Tots els assistents rebreu un detall commemoratiu gentilesa d´Alemany.

COVID-19

  • L´esdeveniment es desenvoluparà seguint les recomanacions sanitàries vigents.
  • L'import pagat serà retornat si l'esdeveniment s'ha de cancel·lar.

NATURA & TRANSFORMACIÓ 2021

"El virtuós guitarrista va fondre la seva música amb la natura. En lloc de tocar l'instrument, l'acaricia amb una destresa única i personal. Això que hem viscut, sentit i gaudit (...) resulta inoblidable."

- Andrés Rodríguez   (La Mañana)  

D O B L E   C O N C E R T

NATURA & TRANSFORMACIÓ 2022

Josep-Manel Vega - guitarra    Ramon Rodríguez - tabla índia / kanjeera / percussió

Ramon Rodríguez

Estudia tabla a Rishikesh (Índia) amb Uttam Das i Pankaj Suhash. Amplia els estudis amb Federico Sanesi i Pandit Sankah Chatterjee. Es gradua en Tradizioni Musicali Extrauropee ad Indirizzo Indologico al conservatori Arrigo Pedrollo de Vicenza (Itàlia). Estudia cant amb Sangeeta Bandhyopadhay a Calcuta (Índia) i kanjeera i música carnàtica a Chennai (Índia). 

A part de projectes personals -entre els quals destaca el grup Residual Gurus, que recorre el món amb divesos espectacles- ha col·laborat amb prestigiosos artistes com Eliseo Parra, Marina Rossell, Coetus, Miquel Gil, etc. participant en l'enregistrament de més d'una desena de discos. Des de fa anys, a més, és l'acompanyant habitual del prestigiós sitarista Imran Khan en les seves actuacions a la Península Ibèrica.

Ramon Rodríguez i Josep-Manel Vega han col·laborat anteriorment en diversos projectes d'entre els quals destaca el trio LA NUU al costat de la cantant i calvecinista Patricia Mora.

E X P O S I T O R S

NATURA & TRANSFORMACIÓ 2022

NATURART - Rosa

MANDALIN ARTESANIA - Lin

  CREACIONS DES DEL BOSC - Núria

 *  ARTS TO RISE - Inés

*  Amb cada entrada tindràs 10 € de regal per a gastar en aquestes parades dissabte a la tarda.

NATURA & TRANSFORMACIÓ 2022