NATURA & TRANSFORMACIÓ

EL MOLÍ DE TARTAREU - 27/05/2023


Més que un concert, una experiència veritablement transformadora, propiciada no sols per la música sinó per la natura circumdant de l'entorn: calma, pau i harmonia. Serem seduïts per la bellesa de la música i del paisatge... No t'ho pots imaginar si no ho has viscut! 

Un espectacle de música improvisada en el qual, després de gairebé dos anys buscant espais inspiradors per a desenvolupar la seva música en directe, el guitarrista català Josep-Manel Vega recrea cadascun d'aquells moments significatius. Una actuació emmarcada en el projecte IMPROVISANT PEL MÓN en què la bellesa de la música i la instantaneïtat de la interpretació suposen una experiència profunda, que cerca la comunió per simpatia amb el públic i no només entreteniment.


ENTRADES

GENERAL - 28 € *

22:00 Arribada al Molí de Tartareu.
22:30 Concert sota les estrelles. 

FULL - 64 € *

20:00 Arribada al Molí de Tartareu.
20:30 Sopar al restaurant.
22:30 Concert sota les estrelles.

PLUS - 128 € *

16:30 - 19:00 Arribada al Molí de Tartareu.
20:30 Sopar al restaurant.
22:30 Concert sota les estrelles.
Alllotjament i esmorzar al Molí de Tartareu.


RESERVA LES TEVES ENTRADES

  * vull un codi descompte


LOCALITZADOR

EL MOLÍ DE TARTAREU

Un territori enmig del no-res. De dia, boscos de roures i alzines, i camps de cultiu al voltant. Al vespre, un dels cels nocturns més nítids del planeta, reconegut com a destinació turística Starlight (els millors llocs del món per poder observar la llum de les estrelles).

L'hostatgeria de la casa rural aïllada EL MOLÍ DE TARTAREU és reconeguda per la qualitat del seu servei i, en particular, per la qualitat de la seva cuina.

Les entrades FULL inclouen sopar al restaurant.

Les entrades PLUS inclouen sopar, allotjament i esmorzar.

Més informació sobre el lloc a  www.elmolidetartareu.blogspot.com 


* -40% venda anticipada fins al 31 d'abril

GENERAL - 16 €
FULL - 38 €
PLUS - 76 €

ORGANITZACIÓ

ENTRADES
Després de realitzar la comanda enviarem Email amb instruccions per a realitzar transferència del 60% de l'import. Hauràs de fer-nos arribar justificant de pagament i quedarà formalitzada la teva reserva. La resta de l'import serà abonada en efectiu el dia del concert.
Tots els preus inclouen impostos i despeses. 

REEMBOSSAMENTS
L'import pagat serà retornat si el concert s'ha de suspendre.

CONCERT
El concert tindrà una durada entre 1 i 2 hores sense pauses. A les fosques, després de sopar, deixarem que la nit caigui damunt nostre. Tens llibertat per a moure't i desplaçar-te per l'espai obert durant l'espectacle, sempre que sigui en silenci i respectant la resta d'assistents.

SEIENTS
No hi ha seients reservats. Pots portar una manta o un parell de coixins per estar realment còmode durant el concert i crear el teu propi espai lliurement a l'entorn.  

CLIMATOLOGIA / ACCESSORIS
Hauries de portar una llanterna per desplaçar-te amb seguretat quan es faci fosc. En aquesta zona sol refrescar quan el sol es pon, fins i tot a l'estiu. Recomanem una mica de roba d'abric perquè puguis gaudir al màxim del concert, impermeable i paraigües en cas de pluja fina. Si plou més fort, el concert es traslladarà a un espai cobert alternatiu.

NECESSITATS ESPECIALS
El terreny és irregular. Persones amb mobilitat reduïda podrien tenir dificultats que procurarem solucionar. Consulteu amb l'organització.

APARCAMENT
El preu de l'entrada inclou accés gratuït al recinte amb vehicle particular (no hi ha transport públic). Els cotxes no es podran retirar fins a la finalització de l'espectacle. Intenta compartir cotxe si viatges amb companyia. 

ENREGISTRAMENTS / FILMACIONS
Es filmarà el concert. Amb la compra de la teva entrada, acceptes ser filmat i cedir els drets d'ús de la imatge i del material de so resultants per un període de temps il·limitat a totes les plataformes. Publicarem, posteriorment, fragments de l'esdeveniment a les nostres xarxes. Seràs part d'un document meravellós!
Pots fer algunes fotos o videoclips curts, publicar-los i etiquetar-nos. Tanmateix, no ens semblaria correcte filmar tot el concert o iniciar transmissions en directe. En qualsevol cas, et recomanem que deixis el telèfon a banda i, simplement, gaudeix del moment!

MENORS
L'espectacle és apte per a totes les edats. Poden assistir-hi menors acompanyats amb entrada. Tot i això, aquest no ha estat concebut per al públic infantil, ni en el seu format ni en la seva durada. Els nens hauran d'estar permanentment acompanyats i hauran de comportar-se adequadament i en cap cas no alterar l'estat de calma i contemplació que tots volem assolir.

MENJARS I BEGUDES
Les entrades FULL i PLUS inclouen sopar. El sopar no es pot contractar a part. Durant el concert hi haurà servei de begudes.

ALLOTJAMENT
Les entrades PLUS inclouen sopar, allotjament i l'esmorzar de l'endemà. No està permès acampar.